Jorato Elene in eigen versie op zoek naar de Tovenaar van Oz

De jongens en meisjes van Jorato, de jongerenafdeling die sinds 2018 binnen toneelkring ’t Rad Elene ook actief is, komen binnenkort op de planken met ‘Ozzie Op!’. Met deze productie zetten zij hun jonge tanden in de oude klassieker ‘De tovenaar van Oz’, een verhaal geschreven door de Amerikaanse auteur L. Frank Baum dat al dateert van 1900 en vooral bekend werd door de talrijke herwerkingen ervan, films en zelfs musicals. ‘Ozzie Op!’ is een eigen versie van het verhaal waarin Dorothy en haar vrienden hun weg naar de grote tovenaar van Oz proberen te vinden.

Jorato brengt deze bewerking door en in regie van Do Van Ranst voor het voetlicht in een hedendaags jasje in het Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275 (niet in zaal Sint-Cecilia!) op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei telkens om 20 uur en op zondag 26 mei om 15 uur. Toegangskaarten kosten 9 euro en 7 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Plaatsen reserveren kan bij alle leden, door middel van een e-mail naar radreservaties@gmail.com of telefonisch via 0497 61 64 83 (na 19u30).