Muziekliefhebbers reageren enthousiast op nieuw programma CC Zoetegem: “Broers Coorevits zakken af naar Bevegem”

CC Zoetegem maakt vrijdagavond zijn programma bekend voor het volgende cultureel seizoen. Cultuur-minnend Zottegem reageert enthousiast omdat de broers Coorevits – samen electropunkband Compact Disk Dummies – afzakken naar Bevegem.

De broers Coorevits komen hun nieuwe plaat voorstellen. ‘The Signal’, gevolgd door een DJ-set van ASA Moto en ook die zijn een aanrader, want we prijken op het label van de vermaarde Dewaele-brothers. Een avond om uit de bol te gaan dus. Check in dat verband alvast deze video: https://www.youtube.com/watch?v=Pu4Dk1p_e-4.

Wat de rest van het programma van CC Zoetegem betreft, ook dat is uiteraard een aanrader, check de Facebookpagina van CC Zoetegem.