Twee vrienden worden opnieuw papa, voor de tweede keer op dezelfde dag

Nadat ze al van kleins af samen in de kleuterklas in Grotenberge zaten, werden Gianni D’hondt en Carsten Strickx ook beste maten als jeugdspelers bij KSV Sottegem en daarna via het minivoetbal met MVC Meileken. Naast deze vriendschap hebben de twee nu ook nog een andere, specialere band met elkaar. Eerst werden zowel Gianni en zijn vriendin Elle De Brabandere als Carsten en Femke Vandevelde namelijk op dezelfde dag, 9 november 2021, de trotse ouders van respectievelijk Mathis en Lias. Nu, zowat 2,5 jaar later, herhaalde zich deze bijzondere gebeurtenis. Opnieuw op dezelfde dag laakten in het AZ Sint-Elisabeth ditmaal Vince als tweede zoontje van Elle en Gianni (met z’n drieën links op de foto) en Loua als tweede kindje/eerste dochtertje van Femke en Carsten (rechts op de foto) hun eerste kreetjes op woensdag 15 mei ll. De wiegjes van de pasgeborenen staan respectievelijk in Velzeke en in Herzele. De NUUS-redactie wenst beide ouderparen van harte proficiat!