Veel redenen om Sinksenkermis te bezoeken

Van vrijdag 17 mei tot en met woensdag 22 mei

Goed nieuws voor de feestvierders: de Sinksenkermis 2024 belooft een voltreffer te worden. Vorige edities zakten duizenden mensen af naar Oosterzele om er te feesten. Het evenement mag dan al een flinke groeischeut gekregen hebben, aan gezelligheid, diversiteit, kwaliteit en uitstraling heeft Sinksenkermis Oosterzele nog niets ingeboet.
Wie van vrijdag 17 mei tot en met woensdag 22 mei neerstrijkt in Oosterzele heeft goed gekozen. Wie zin heeft om zes dagen lang te fuiven, moet naar het kloppend hart van de Sinksenkermis, het Dorp. Er zijn veel redenen om naar Oosterzele af te zakken.
Het Sinksencomité serveert een programma om ‘u’ tegen te zeggen. Dankzij heel wat creativiteit en bezieling van voorzitter Wim Magerman en de leden van het comité, blijft de Sinksenkermis springlevend. Het Sinksencomité heeft kosten noch moeite gespaard om van de kermis een gezellig en toegankelijk volksfeest te maken. De feestvierders krijgen een heel gevarieerd programma voorgeschoteld. Er werd ook een heuse promo-campagne opgezet met affiches én met een luxe feestenfolder. Je vindt er foto’s en de hele programmatie netjes gerangschikt per dag. Een mooi middel om je door het rijk aanbod van de Sinksenkermis te leiden. De programmatie  is een evenwichtsoefening tussen vernieuwing en traditie. Waar vinden muziek- en sportliefhebbers, vuurwerk- ,rommel- en avondmarktfanaten, Bourgondiërs, slaap-lozen, nachtraven, de nog – eentje – en – dan – ben – ik – weg- mensen elkaar? Op Sinksenkermis natuurlijk. Een ideale gelegenheid om te ontmoeten, bij te kletsen, te verbroederen. Verlang je er eens om met de familie, vrienden, kennissen,…eens flink uit de bol te gaan? Ga dan naar de Sinksenkermis. ‘
Elke Oosterzelenaar present op de Sinksenkermis, dat is de bedoeling’, weet voorzitter Wim Magerman, die van kindsbeen al in de ban is van Sinksenkermis. Het Sinksencomité zorgt voor een verfrissende dynamiek met veel ideeën voor de toekomst. Het comité heeft woorden van dank voor de sponsors, het gemeentebestuur, de technische dienst, foor- en marktkramers, lokale politie, brandweer Merelbeke, MPOS en seingevers, alle medewerkers en ook de lokale pers wordt vermeld op de kermisaffiche. Dank voor het pluimpje. Het Sinksencomité wenst u een boeiende, wonderbaarlijke, fijne Sinksenkermis. Info: www.sinksenoosterzele.be (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)