Foodtruckfestival SMA(A)K – De Gavers

De smaakmakers, beklommen  de muur van Geraardsbergen van 24 mei t.e.m. 26 mei in Provisiedomein De Gavers met foodtruckfestival SMA(A)K.

Een culinair spektakel dat verder gaat dan alleen overheerlijk streetfood van onze foodtrucks. Op vrijdag organiserende  we een afterwork, doorheen het evenement is er livemuziek. Op zondag was het tijd voor onze familiedag, met speciale aandacht voor animatie voor jong en oud. Het hoofdingrediënt? Gezelligheid! We zorgen voor een onvergetelijke ervaring die altijd naar meer smaakt. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers

𝗦𝗙𝗘𝗘𝗥 & 𝗚𝗘𝗭𝗘𝗟𝗟𝗜𝗚𝗛𝗘𝗜𝗗

We zeggen niet voor niets ‘proef de gezelligheid’: lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken, … & nog veel meer! SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.