Sneukelzoektocht ten voordele van De Hoop Zottegem

Inmiddels reeds 17 jaar begeleidt vzw De Hoop Zottegem in alsook via job- en wooncoaching vanuit haar dagcentrum aan de Zuster Angelalaan volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid. Zoals twee jaar geleden ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan wordt binnenkort ten voordele van de werking van deze huiselijke en kleinschalige voorziening opnieuw een Sneukelzoektocht georganiseerd.

Voor deze leuke activiteit wordt ditmaal met alle sympathisanten afspraak gemaakt op vrijdag 21 juni aan het dagcentrum. Voor de wandelzoektocht (ca. 5 km lang en volledig rolwagentoegankelijk) zal telkens in kleine groepjes van max. 10 personen vertrokken worden op verschillende startmomenten, vanaf 17 uur tot 19u30. Onderweg krijgen de deelnemers een aperitief, een soepje en een snack aangeboden. Na afloop kan er nog gezellig nagepraat worden in de bar op het terras van het dagcentrum. Ook niet-deelnemers aan de sneukelzoektocht zijn er welkom.

Deelname aan de sneukelzoektocht kost 10 euro (‘sneukels’ onderweg inbegrepen) en hiervoor kan men inschrijven tot vrijdag 14 juni. Dit kan in het dagcentrum zelf (Zuster Angelalaan 1, wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth), per e-mail naar dehoop@sezz.be of telefonisch via 09 364 87 03 (ook voor meer inlichtingen). Er wordt tevens gevraagd het deelnamegeld vooraf te betalen, via rekeningnr. BE24 7370 1429 7338.