Nieuw in Zottegem: Minivoetbalploeg MVC Cirusso Art

Mauro Van de Mergel (20) en Jonas Multael (25) hebben een nieuwe Zottegemse minivoetbalploeg opgericht, genaamd MVC Cirusso Art. Deze ambitieuze jonge mannen worden ondersteund door hun hoofdsponsor Cirusso Art uit Zottegem, evenals door Café Liberty uit Brakel, Restaurant De Ke en Meubelwinkel De Coninck uit Zottegem.

“De ploeg heeft grote plannen voor de toekomst. Hun doel is om volgend jaar te spelen in de kernen van Zottegem en Brakel-Zwalm. Bovendien mikken ze, met de steun van hun sponsors, erop om binnen vijf jaar door te stoten naar het nationale minivoetbalniveau”, licht Mauro Van de Mergel toe. “We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Met de steun van onze sponsors en de inzet van ons team met spelers die hun jeugd op hoog niveau speelden, zijn we ervan overtuigd dat we onze doelen kunnen bereiken.”

Jonas Multael voegt daaraan toe: “We willen de minivoetbalsport in onze regio een boost geven en hopen dat we met MVC Cirusso Art een inspiratiebron kunnen zijn voor andere jonge sporters. MVC Cirusso Art is een veelbelovend project dat zeker in de gaten gehouden moet worden. De samenwerking tussen de verschillende sponsors en de toewijding van het team bieden een solide basis voor succes in de toekomst.”

Meer info?

Facebookpagina MVC Cirusso Art