Geraardsbergen in diepe rouw na verlies van Tibo (24)

Geraardsbergen/Maaseik. Woensdag 19 juni is Tibo (24) overleden door een arbeidsongeval. Tibo was bij Colruyt aan de slag als elektricien. Tijdens onderhoudswerken in het Colruyt-filiaal in Maaseik werd de jongeman – afkomstig uit Geraardsbergen – geëlektrocuteerd. Tibo is geen onbekende in onze streek. Hij was reuzendrager en bestuurslid van de Reuzengilde van Geraardsbergen.

De leden van de Reuzengilde zijn in diepe rouw: ‘Wij kunnen dit verschrikkelijk verlies op dit moment nauwelijks vatten, want Tibo was meer dan een bestuurslid of een fiere reuzendrager van zijn geliefde Gerarda. Tibo was bovenal de beste vriend van elke reuzendrager! Op Tibo kon je altijd rekenen!’

Sinds 2019 was hij reuzendrager en het laatste jaar was hij lid van ons bestuur. Nooit hebben we binnen de gilde iemand gehad die zo ongelooflijk trots was dat hij reuzendrager en bestuurslid was! Zijn engagement was verbazingwekkend’, laat de Reuzegilde weten.

De redactie biedt haar diepste medeleven aan de familie en de vrienden van Tibo aan.

Julien Borremans