Geraardsbergse Lotto-winnaar: “Door voorgevoel kruiste ik deze keer zes andere nummers aan”

De winnaar van de Lotto-jackpot, een man uit Geraardsbergen, die zijn ticket kocht in de Standaard Boekhandel in Geraardsbergen (zie link) laat weten dat hij door een voorgevoel na jarenlang dezelfde cijfercombinatie te hebben gebruikt, voor één keer zes andere nummers had aangekruist.

“Onze winnaar uit Geraardsbergen speelt al meer dan 30 jaar en is vandaag helemaal gelukkig dankzij zijn winst van 3.000.008 euro”, klinkt het bij Liliane Goor van de organiserende Nationale Loterij. “Ik speel al jarenlang met dezelfde combinatie, maar door een voorgevoel besliste ik deze keer om het over een andere boeg te gooien en kruiste ik zes verschillende nummers aan. Onze gepensioneerde winnaar heeft werkelijk een hart van goud: niet alleen werkte hij jarenlang in de zorgsector. Ook bekommerde hij zich steeds om het welzijn van zijn entourage voor hij aan zichzelf dacht. Met het bedrag dat hij gewonnen heeft, is hij ook niet van plan om zijn leven drastisch te veranderen.”

“De familie helpen, dat is mijn prioriteit. Ik wil mijn gezin veiligheid bieden. Daarna gaan we uitkijken naar energiebesparende investeringen voor onze woning”, zegt de Geraardsbergse geluksvogel.

Op de foto herken je naast Liliane Goor van de Nationale Loterij ook Filip De Glas, de uitbater van de Standaard Boekhandel in Geraardsbergen.