Buurtfeest brengt bewoners Winkelstraat ‘den Dries’ Steenhuize dichter bij elkaar

Eind juni zorde de tweede editie van het buurtfeest van Winkelstraat ‘den Dries’ in Steenhuize ervoor dat de bewoners elkaar beter leerden kennen.

“Een 8-tal buren gingen vorig jaar samen aan de slag om het steeds groeiende aantal inwoners in ‘den Dries’ dichter bij elkaar te brengen. Een eerste editie op 15/08/2023 was een groot succes. Samen met de hulp van hun kinderen voorzien de organiserende buren alle ingrediënten voor een spetterend burenfeest”, laat Marga Callebaut namens de tevreden buurtbewoners weten. “Een optreden van Ziva, een springkasteel, een kicker, een hapje, een drankje en het goede weer, alles was voorhanden om er opnieuw een geslaagde editie van te maken. Amusement voor zowel groot als klein.  Buren en omwonenden van de Winkelstraat leren elkaar beter kennen en kunnen de beentjes losgooien op de danstunes van hun buur DJ Robby. Een derde editie ligt al vast in de agenda, hou 15 augustus 2025 maar vrij!”