In beeld: het Oefenpunt in Erwetegem begeleidt nieuwe mama’s en mama’s in spe

Heel wat mama’s in spe volgens prenatale lessen in Het Oefenpunt in Erwetegem. De theorie die de mama’s leren op de GVO lessen op de materniteit in het ziekenhuis, wordt in de praktijk omgezet en aangeleerd in Het Oefenpunt onder begeleiding van kinesiste Hilde Buyck.

“In groep leren de dames bekkenbodemoefeningen, ademhalingsoefeningen om de weeën op te vangen, leren persen, enz…”, vertelt Hilde. “Zo gaan ze vol vertrouwen de bevalling tegemoet. Deze onvergetelijke periode die de toekomstige mama’s samen delen, brengt hen steeds dicht bij elkaar. Op zaterdag 29 juni organiseerde Het Oefenpunt een reünie voor alle nieuwe mama’s van de afgelopen periode. Met heel wat lekkers van Zelfgebakken in Zottegem hadden ze een zalig namiddag met alle jonge en niet meer zo jonge kindjes. Een heel mooi zicht!”

Meer info?

Website en Facebookpagina Het Oefenpunt