De ambitie is voelbaar bij KVV Windeke, Spelersvoorstelling in ludieke kermissfeer

Voorzitter Stefaan De Keyster heeft op Windeke Kermis met veel gloed en in een gezellige kermissfeer de nieuwe spelersgroep én de trainersstaf voorgesteld voor het nieuwe seizoen 2024 – 2025. Met één conclusie, de ambitie is duidelijk, KVV wil de promotie afdwingen. ‘Derde keer, goede keer? speechte Stefaan De Keyster. De spelers mochten zich op vrijdagavond één voor één voorstellen en een balletje trappen richting publiek. Wie een bal ving kreeg een consumptiebon. Uit de korte speeches van de spelers klonk, bijna unaniem, heel duidelijk: kampioen spelen, ja we willen naar derde provinciale. KVV wil alleszins een goed figuur slaan in het nieuwe seizoen, in 4 de provinciale D, een vrij onbekende reeks voor de Windo’s. Het is aan de spelers en trainers om de torenhoge ambitie van KVV waar te maken. Een sterk wapen, duidelijk te zien op de spelersvoorstelling, er heerst een wel opmerkelijke vriendschappelijke sfeer in de spelersgroep.
Stefaan De Keyster stelde zijn vernieuwd bestuur voor, hij had woorden van dank voor Marc De Smet, Kris ’t Jampens, Erik Voets, Hans Niemegeers, Xavier Bogaerts, Hilde Van den Bulcke (GC), Jens Smekens, Nancy Eliano, Marc De Poorter, Wim Keppens en Jason Laeremans voor hun vertrouwen én engagement voor de club. Hij wees ook op de talrijke verwezenlijkingen en activiteiten van KVV in de voorbije maanden. Ook de accommodatie werd opgefrist met dank aan ‘monument’ Marc Meersschaut, Danny De Smet, Gunter, Deco en eigen Windo’s. En uiteraard werd het grote belang van de sponsors onderstreept. ‘We mogen hoopvol naar de toekomst kijken, het 100 – jarig bestaan in 2027 komt stilaan in zicht. ‘Derde keer, goede keer?, herhaalde voorzitter Stefaan De Keyster. Het bestuur is er klaar voor. We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken, we willen naar derde provinciale. We hebben de kern van vorig seizoen grotendeels behouden en versterkt met enkele jonge en ervaren spelers. Zes eigen jeugdspelers komen de kern vervoegen. Een dikke pluim voor sportief verantwoordelijke Jo De Vriese. De trainersstaf, met Stijn Dierick (T1, A – kern), Dennis Verween (T2, A -kern en keeperstrainer + DJ) en Gerben Moerman (nieuwe trainer B – kern), wil de ambitie van de club helpen waarmaken en krijgen het vertrouwen om verder aan de toekomst van KVV te bouwen.
Spelerskern 2024 – 2025
Nieuwe spelers: Finn Verbauwen, Jochen Rijckbosh, Siebe Meuret , Matthias De Meyer, Junior Callebaut, Angelo Legon, Quincy Wartel), Emile Buyl, Delano Lenaert, Bas D’Hoker en Vincent Rouan. Blijven verder de kleuren van de Windo’s verdedigen: Gilles Saelens, Jens Van Audenaerde, Maxim Nevejans, Sybe De Smet, Bernd Goessens, Jonas Hoskens, Noah Van Acker, Glenn Van Herpe, Elias Veciano, Emile Gabriël, Mathis Storme, Guillaume Van Cauwenberghe, Arno Vanderstraeten, Sven De Landtheer, Dries De Smaele, Lorenzo De L’Auvre, Louis Vincke, Thomas Van De Velde, Dries De Langhe, Viktor Van Durme, Johen Maras, Lucas Matthys, Viktor Vervust, Lennert Matthys, Quinten Degroote, Sem Backaert, Sander Van Der Meersschaut, Marco Celestri, Brian Gerard, Remi Mertens, Paco Gorissen, Xander Hautman, Mauro Kielemoes, Harris Wauters, Kobe Van Leuven, Kobe De Keyzer, Timo Van De Vijver.
Voorzitter Stefaan De Keyster (een groot hart voor KVV Windeke) besloot zijn vlotte presentatie met de gevleugelde woorden van de laatste burgemeester (Dr. Jozef De Ganck, mvdv) van Windeke…WINDEKE BOVEN.
Het bestuur van KVV Windeke blijft veel energie steken in de club en hoopt dat het met de nieuwkomers goed gewapend is om te schitteren in het seizoen 2024 – 2025. Het doel is meteen een sterke start nemen. KVV Windeke staat gekenmerkt als een grote groep vrienden die door het vuur gaan voor elkaar. En KVV hoopt te kunnen rekenen op zijn trouwe thuisaanhang. Het vertrouwen in de nieuwe groep is groot. Echte teamspelers met een goede mentaliteit en ook de nieuwe spelers (ze zullen zich meteen thuis voelen in de KVV – vriendenkring) zijn bereid hard te werken voor hun nieuwe club. Binnen een paar weken stoomt KVV Windeke zich klaar voor volgend seizoen. KVV is een warme en familiaire club, een club waar dankzij het bestuur de spelers en de trainersstaf goed kunnen aarden. We wensen het bestuur, de trainers, de spelers en de fans veel succes in het seizoen 2024 – 2025. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).