© Facebook

VIDEO: hond jaagt autodieven weg in Herzele

Afgelopen nacht heeft een hond twee autodieven weggejaagd in Herzele.

“Deze nacht zou er een poging tot inbraak geweest zijn in mijn auto die op onze oprit stond en de auto’s van de buren. Door het blaffen van onze honden zijn de daders weggegaan. Ze keken naar onze camera maar dat hield hen niet tegen want ze droegen bivakmutsen. Zou om 3u43 geweest zijn. Nog iemand iets gemerkt? Wij wonen in de Bocht in Hillegem”, klinkt het bij de eigenaars van de wagen.

VIDEO zie link

Het is voorlopig onduidelijk of er afgelopen nacht of de voorbije dagen in de regio effectieve autoinbraken/-diefstallen zijn geweest. NUUS heeft de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem om een reactie gevraagd.

Lees ook

Golf van autoinbraken in Zottegem: politie en burgemeester weigeren te reageren