Nieuwjaarsreceptie Oosterzele

ddl-oosterzele-nieuwjaars-receptie-personeel-gepensioneerden

Oosterzele, 09/01/2017: Vorige week maandag was is er in Oosterzele een nieuwjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel. Na het welkomstwoord werden alle werknemers die het voorbije jaar met pensioen gingen in de bloemetjes gezet. Annie Carette, Vivianne lenssens en Lutgarde Van Den Eeckhout  waren aanwezig en ontvingen een ruiker uit handen van de burgemeester. Ook Nicole Piro en Ivan Guillemaere gingen het afgelopen jaar met pensioen, maar zij konden zich maandag niet vrijmaken. Groepsfoto: 

ddl-oosterzele-nieuwjaars-receptie-personeel-gepensioneerden-1-1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X