Vrijdag de 13de, een duivelse datum voor een interview met Gunther Opdecam.

duivelsvoetstap-boekenZottegem, 08/01/17: Onze moedigste reporter trok bij het invallen van de nacht schuddend en bevend op pad voor een interview met de schrijver van het boek: “Duivelsvoetstap”. Gunther Opdecam maakt nog steeds furore met een Zottegems mysterieverhaal, waarvan je gegarandeerd de slaap niet kan vatten. Opdecam heeft een eigen stijl. Moorden volgen elkaar sneller op dan in ‘Game of Thrones’ en de ruwheid van het verhaal maakt van Pieter Aspe een koorknaap, zo wordt gefluisterd. Ook in zijn volgend boek wil hij zijn lezers meenemen in een spannend verhaal waarbij je de Vlaamse Ardennen, zijn inwoners en zijn vele legenden beter leert kennen.
duivel-en-koe-1
Wie is die mysterieuze man, die de spanning zo intens weet op te bouwen? Wat denkt zijn vriendin er van? Hoe overleeft zij het en wat heeft hij met de Vlaamse Ardennen? Zullen we ooit nog veilig zijn? Wie het boek leest durft terug te twijfelen. Aan welk verhaal schrijft hij vandaag? Wie wordt zijn volgende slachtoffer?

Als de reporter het overleeft komt je alles te weten op vrijdag de dertiende, in De Beiaard.

SjK

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X