Wanted: doodverklaarder in Zottegem

beiaard-uitvaart-3

Zottegem, 09/01/2017: De Beiaard online is al enkele dagen tevergeefs op zoek naar  een bende die De Beiaard tijdens het carnaval ten onrechte heeft doodverklaard.  Dat De Beiaard online net voor carnaval in het leven werd geroepen was voor deze onverlaten geen argument. ‘Het zal papier zijn, of het zal niet zijn’, moeten zij gedacht hebben. Beloning voor wie ‘zwarte weduwe’ tot bij ons brengt.  

De bende wordt aangevoerd door de gevaarlijkste van de hoop, zij die zich graag ‘zwarte weduwe’ laat noemen. Het is naar haar dat we op zoek zijn, want geen kopstuk, geen bende. We willen u wel waarschuwen, naar wat wij in de wandelgangen hebben opgevangen is het voorwaar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Tips die leiden tot haar aanhouding zullen bijgevolg rijkelijk beloond worden. Een adres: redactie@nuus.be. Meer foto’s die kunnen helpen haar identiteit te onthullen: