Henk Rijckaert in Zottegem

ddd

Zottegem, 15/01/2017: Smartphones, Facebook, WhatsApp, iPad, Netflix, Candy Crush, Twitter, Instagram, Ooit en Net gemist, MMS’jes, foto’s van katjes, voicemails,… Henk Rijckaert krijgt er stress van en daar gaat zijn nieuwe voorstelling over. Op zaterdag 18 februari staat hij in CC Zoetegem.  

Toen de oermens het vuur ontdekte ontstond er een nieuwe angst. Telkens wanneer de holbewoner zijn grot verliet, was er die ene dwangmatige gedachte: “Shit, heb ik het vuur wel uitgezet?” Op zaterdag 18 februari komt Henk Rijckaert met zijn nieuwste voorstelling naar CC Zoetegem. Re-Event nodigt hem ondertussen voor de derde keer uit. De volledige voorstelling is gebouwd rond technologie en de stress die je ervan kan krijgen. Henk brengt ook enkele eigen uitvindingen mee, zo demonstreert hij er onder andere zijn ‘ritsalarm’ (eventueel link: https://www.youtube.com/watch?v=HWM9m-8nmng).

Tickets voor deze voorstelling kosten 17 euro en zijn beschikbaar via www.re-event.be of via info@re-event.be. De voorstelling gaat door in CC Zoetegem (Hospitaalstraat 20, 9620 Zottegem) en start om 20u.

xxx