Nieuwigheden autosalon op een rij

 

vw

Brussel, 14/01/2017: We stuurden een reporter naar het autosalon in Brussel en vroegen hem de belangrijkste nieuwigheden op een rijtje te zetten. Bij elke wagen vind je een woordje uitleg.  

subaru

Subaru = De Levorg moet Subaru een niveau hoger tillen, de BRZ met 200 Pk en boxermotor is er voor de echte liefhebbers.

bmw

BMW = De BMW 330e is gloednieuw met een 1998 cc motor en een elektromotor van 65 KW levert dit een gecombineerd vermogen van 252 PK.

volvo

Volvo = Bij de XC 60 van Volvo prijkt fier op de zijflanken dat dit model ontworpen is in Zweden maar in Belgi ë gebouwd.

mazda

Mazda = Mazda heeft bij de CX3 zowel benzine motoren als diesel motoren, met manuele of automatische versnellingen, 2-wiel  of 4-wiel aangedreven.

jaguar

 

Jaguar = De verkoop van Jaguar stijgt, dit luxemodel XE is al verkrijgbaar vanaf 35.600 euro.

ford

Ford = Ford presenteert de vernieuwde Kuga waarbij de 1500 diesel van 120 pk op veel belangstelling kan rekenen.

hyundai

Hyundai = De Hyundai Ioniq is zowel als zuiver elektrische wagen als gecombineerde hybride met benzine en elektromotor te koop.

minister-peeters

Peeters = Belgi ë speelt nu een voortrekkersrol in Europa bij bescherming van de autokoper deelde minister Peeters mee op het Autosalon.

salonhostessen

Salonhostessen = Suzuki zet elk jaar bevallige hostessen in om de wagens van het merk aan te prijzen.

kia-rio

Kia Rio = De nieuwe Kia Rio   is een ruime wagen die op veel aandacht kon rekenen van de persmensen niet in het minst om zijn kostprijs.

toyota

Toyota = De nieuwe Toyota C-HR is de blikvanger op   de stand. De benzine motor wordt ondersteund door een elektrische motor van 53 PK

suzuki

Suzuki = De nieuwe Suzuki Ignis hoort thuis in het SUV-A segment en heeft een 90 PK motor. Is verkrijgbaar als 4 x 4 en met automatische versnellingsbak.

ssangyong

SSangyong = De XLV werd uitgeroepen tot gezinswagen van het jaar verkrijgbaar in automatische versie met 5 jaar waarborg

zonnewagen

Zonnewagen = KU Leuven neemt ook dit jaar deel aan de Solar Race in Australi ë. De zonnecellen hebben een rendement van 23 % tegenover maximum 15 % voor beste zonnepanelen op de daken.

vw

VW = De nieuwe elektrische VW Golf is nu reeds te bestellen en zal een autonomie hebben van meer dan 300 km.

audi

Audi = De Q5 is de blikvanger bij Audi met een cilinderinhoud van 1968 cc en 190 PK.

skoda

Skoda = De Kodiaq de nieuwste terreinwagen van Skoda bezit een 7 trapautomaat en is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

opel

Opel = De nieuwe Opel Zafira kan worden uitgerust met 7 plaatsen en bezit standaard het online waarschuwingssysteem OnStar.

ampera

Opel = De elektrische Ampera Opel is quasi dezelfde als de Amerikaanse Chevrolet Bolt komt in 2017 naar Europa en is eerst verkrijgbaar in Noorwegen

isuzu

Isuzu = De nieuwe Pick-Up van Isuzu bezit een interessante 1900 diesel motor Euro 6, trekt tot 3500 kg, mag 1 ton laden en geeft 5 jaar tot 200.000 afgelegde km waarborg

isuzu-praktisch

Isuzu praktisch = Een pick-up is fiscaal vriendelijk met afgescheiden laadruim. Isuzu plaatste een glazen tussenschot dat kan geopend worden en interessant is als een huisdier meegaat.