Prins Joyce, persoon van de week, nr. 2

Persoon van de week 4.jpg

Nieuw week voor de boeg, dus laten wij een nieuwe ‘persoon van de week’ op u los. De Zottegemse actualiteit in acht genomen kiezen we opnieuw voor een carnavalist. En niet de minste: Joyce Eeckhoudt of Prins Joyce 1 zoals zich voortaan mag noemen.  

Joyce is lid van ZKV De Samsons en als we haar collega carnavalisten mogen geloven vervulde ze haar prinsenrol met verve, enthousiast en steeds met een glimlach. Onze titel ‘Persoon van de week’ is haar dan ook meer dan gegund.

Volgende week kiezen wij een nieuwe ‘Persoon van de week’. Heel graag doen we daarbij beroep op uw inbreng. Heeft u iemand in gedachten die het verdient om eens in de kijker  te worden gezet? Laat het ons weten via beiaardkrant@gmail.com. Wij doen de rest.