Kerstboomverbranding Ninove

SORI0390.jpg

Ninove, 16/01/2017: Op 7 januari 2017 vond de traditionele kerstboomverbranding plaats op het Dr Hemerijckplein, georganiseerd door Handelswijk Rechteroever Ninove. Fotoreportage!
De bomen werden aangestoken door Prins Fai en het stadsbestuur. Ook werden de winnaars bekendgemaakt van de eindejaarstombola en was er een snoepjesworp voor de kleinsten. Een vijftal carnavalsverenigingen zorgden voor een hapje en een drankje en een dj zorgde voor de muziek. De politie en brandweermannen van Ninove hielden een oogje in het zeil, zodat deze kerstboomverbranding met de nodige veiligheid kon doorgaan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X