Vechtpartij Ninove

Ninove, 16/01/2017: Politie en parket onderzoeken de feiten die hebben plaatsgevonden afgelopen donderdagavond 12 januari 2017 in de nabije omgeving van het station van Ninove. Twee groepjes jongeren, leeftijdscategorie 15-19 jaar, raakten slaags met elkaar. Volgens de eerste vaststellingen kenden verschillende van deze jongeren uit de beide groepen elkaar. (Beelden VRT)Er zouden ook aanwijzingen zijn dat ze met elkaar die bewuste avond afgesproken hadden. Op het ogenblik van de feiten is niet gebeld naar de hulpdiensten en werd geen tussenkomst van een ziekenwagen gevraagd. De personen die verwondingen opliepen zijn naar het ziekenhuis gegaan, waar ze na verzorging bij de politie aangifte zijn gaan doen. De precieze omstandigheden en aanleiding voor de feiten worden volop onderzocht.