Lander Van Medegael voorgesteld als nieuwe directeur Campus Grotenberge tijdens nieuwjaarsreceptie OLV-College en Sint-Franciscusschool

nieuwjaarsreceptie-olvc-10-dsc_9729

Zottegem/Velzeke, 25/01/2017: Directies en Raad van Bestuur van het OLVC Zottegem en de Sint-Franciscusschool Velzeke verwelkomden hun personeelsleden op vrijdagavond 20 januari in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers. Na een inleidend woordje door de algemeen directeur werd er getoast op het nieuwe jaar. Lander Van Medegael werd ook plechtig voorgesteld als nieuwe directeur van Campus Grotenberge, samen met Inge Decock vormt hij vanaf januari het directieduo van deze campus. EZ Beatrijs werd in de bloemetjes gezet om haar jarenlange onbaatzuchtige inzet voor het katholiek onderwijs in Zottegem en omgeving.

nieuwjaarsreceptie-olvc-08-dsc_9724

In zijn nieuwjaarsspeech keek dhr. De Pelseneer, voorzitter van de Raad van Bestuur, terug en vooruit. Het OLVC zet vanuit zijn belangrijke positie in het Zottegems secundair onderwijs zijn inspanningen verder, steeds in het belang van de opleiding en vooral ook de opvoeding van de leerlingen. Dhr. De Pelseneer lichtte in dat verband onder andere het begrip ‘dialoogschool’ toe en had het uitgebreid over de vernieuwing in het eerste jaar van het OLVC Zottegem en de hervorming van het Vlaams secundair onderwijs, een hot topic op de onderhandelingstafel van de Vlaamse Regering. Stof genoeg om over na te praten bij een lekker hapje en een drankje!