GO! Atheneum Herzele en KAZ-klas beleven dolle sneeuwpret in de Hoge Venen

hoge-venen-2017_069

Herzele, 31/01/2017: De voorbije week proefden alle leerlingen van de KAZ-klas en van het Atheneum Herzele van een unieke sportervaring. ’s Morgens vroeg vertrokken vier volle bussen richting Hoge Venen voor een dagje langlaufen of wandelen.  

Het werd een prachtige dag vol sneeuwpret. Voor een aantal leerlingen was het de eerste keer op de latten. De hulp van de begeleidende leerkrachten was voor sommigen dan ook zeer welkom. Anderen demonstreerden hun kunsten op de latten en maakten vaart op de langlaufloipe doorheen het sneeuwlandschap. Naast het oefenen van de spieren en de gewrichten, werd er ook volop genoten van het unieke winterlandschap.

Meer informatie over hoe de dolle sneeuwpret een meer dan geslaagde sportdag werd, vindt u op de Facebookpagina van de school en op de website www.atheneum-herzele.be.