Dag van de directeur in De Zonnewijzer Munkzwalm

2962857-ebdf48e727815455fcc45432b64fbd8d

Munkzwalm, 31/01/2017: Het team van gemeenschapsschool De Zonnewijzer Munkzwalm zette vandaag zijn directeur in de bloemetjes. 31 januari 2017 is immers de dag van de directeur. Meestal is Mevrouw Marie-Claire De Keyser diegene die contact opneemt met ons contact opneemt om via een artikel  haar school in de picture te zetten, maar vandaag zijn de rollen omgekeerd.  

“Vandaag willen wij, het hele team van Basisschool De Zonnewijzer mevrouw in de bloemetjes willen zetten. Nog nooit werd er écht aan gedacht, er is namelijk altijd wel een activiteit of een project waar de leerkrachten en leerlingen aan werken, om dag van de directeur te vieren. Voor het eerst sinds 1 september 2009 zal ons mevrouw eens extra bedankt worden, om wat ze alle dagen, voor haar leerlingen en hun ouders, leerkrachten en personeel doet. DANK JE WEL! Het hele team van Basisschool De Zonnewijzer.”