Zottegemse ambianceband stelt een nieuwe CD voor: “Allij nog ientje”

CCZ.png
Voorstelling CD Allij nog ientje

Op zaterdag 25 maart 2017 stelt de Zottegemse muziekgroep De Platte Choco’s hun nieuwe CD voor om 15 u in CC Zoetegem, zaal Rhetorica. De nieuwe CD zal de naam dragen “Allij nog ientje”. De naam werd gekozen omdat het een 2de CD betreft, maar ook als verwijzing naar het standbeeld van de Zottegemse nationale held Egmont, waar ze der ook nog ientje hebben van bijgemaakt.

De Platte Choco’s willen verrassen met een paar nieuwe liedjes. Zo stellen ze hun nieuw liedje voor dat speciaal gemaakt is voor “Zottegem Dorp van de Ronde Van Vlaanderen” maar ook een fantastisch lied dat over Zottegem zelf gaat, genaamd ” Ode aan mijn stad”. Verder op de CD staan nog niet uitgebrachte, nieuwe liedjes en een verrassing. De CD zal na de voorstelling een eerste maal te koop worden aangeboden in The Foyer.

x

Wie (vrij)kaarten wil kan deze bestellen via telefoon op 0475/807024 of via mail op deplattechocos@hotmail.com . Vermeld je naam, adres en het aantal. Of je kan de kaarten komen afhalen op de Grote Lage 2 te Zottegem.
De voorstelling begint om 15u. met eerst een woordje van Burgemeester Jenne De Potter en Schepen van Cultuur Sandra De Rouck. Tot dan allemoale !!