Voorwaarts Gijzel Oosterzele: 2 – 6

voorwaarts gijzel oosterzele.png

Het gedacht van reporter 17:  Voorwaarts Gijzel Oosterzele is na de 2 — 6 in Boekel klaar voor topper tegen leider KME Machelen

De jacht op de titel

Voorwaarts Gijzel Oosterzele heeft in Boekel de match met verve naar zijn hand gezet. VGO won finaal heel verdiend met 2 — 6. Met goals van Kjell Van Der Haeghen, Jens De Neve, Kristof Maes (2), Lorenzo Berwouts en C édric Deracourt heeft Voorwaarts Gijzel Oosterzele de maat genomen van WIK Boekel dat via De Loor en Lauwerijs ook tweemaal kon scoren. Een lust om naar te kijken: acht goals kruidden de wedstrijd. Na de openingstreffer van WIK Boekel zette VGO snel orde op zaken. Na de 2 — 3 stak VGO een tandje bij en kon in het slotkwartier nog driemaal scoren.

Meer informatie :  

x

Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KME Machelen strijden zondagnamiddag 5 februari om de eerste plaats in het klassement. Voor VGO (tweede, 50 p.) d é uitgelezen kans om aan de leiding te komen. Alle ingredi ënten zijn er voor een aangename pot voetbal. Hoogspanning gegarandeerd in Hogeveld Oosterzele. Voorwaarts Gijzel Oosterzele — KME Machelen is zondagnamiddag een absolute topper. Machelen start als leider, maar als VGO wint, telt het één punt meer dan Machelen. Dus, VGO wil aan klantenbinding doen. De club van voorzitter Chris Govaert heeft al een prima seizoen neergezet. VGO gaat sowieso voor de zege. VGO is tot dusver ongeslagen in eigen huis en wil die indrukkende reeks verder zetten. VGO kan een goede zaak doen in de zoektocht naar dat fel gegeerde ticket voor de titel. KME Machelen is een rechtstreekse concurrent. De fans hebben er goede hoop op dat VGO kan winnen. Een topper blijft altijd een geladen wedstrijd. Gans Oosterzele kijkt uit naar de topper tegen de leider Machelen. VGO staat voor de match van de waarheid. Bij de ganse VGO-entourage groeit het vertrouwen dat men kan winnen van de leider. Dromen van de winstkansen. VGO schat de kansen hoog in. In de jacht op de titel kan VGO een schitterende zaak doen. Winnen? Het zou mooi zijn. Iedereen kijkt reikhalzend uit naar de clash. VGO — KME Machelen dient zich aan als een spectaculaire topper. Beide teams zijn offensief ingesteld, Machelen scoorde 66 maal, VGO al 73 keer. De competitie in derde provinciale C bereikt stilaan zijn climax. Als VGO wint, geeft het Machelen een mentale dreun. De promotie begint te leven in Oosterzele. De spelers gaan er alles aan doen om de absolute topper te winnen. De drang om te promoveren is er. De koorts stijgt. Beslissend is de partij tegen KME Machelen nog niet. Wel zeer richtinggevend. Winst betekent nog geen ticket voor tweede provinciale. Maar de deur staat dan wel op een kier want de winnaar van de topper zal ongetwijfeld mentaal sterk gewapend zijn om de competitie verder af te haspelen. En VGO gaat ervoor. De legendarische ex- voetballer van Anderlecht en Rode Duivel Paul Van Himst is gecontacteerd om de aftrap te geven.

Reporter 17