Poeziëweek in Melle

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-2

02/02/2017 – Poëzieweek in Melle

De bibliotheek van Melle laat de poëzieweek niet voorbijgaan zonder passende acties. Speciaal voor de gelegenheid illustreerde David Geertsma de ramen van de bib en het gemeentehuis op poëtische wijze. In de bibliotheek zelf vind je bovendien een gedichtenboom en kan elke bezoeker meeschrijven aan het grote poëzieweekgedicht.

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-1

Om de poëzieweek te beëindigden werd een poëziewandeling van ongeveer 2 kilometer, uiteraard met de nodige poëtische stops. Men start de wandeling bij de chiro (Schedering) waar er poëzie gebracht werd van Koen De Feyter en Christine Scheppens. Tweede stop: Sint- Vincentiusschool; Daniel Lemmens en Isabel Poelman. Derde stop jeugdhuis schorpioen met als poëzie lezers Herman Naessens. De voorlaatste stop de blokhut: Kristien Van Slycken en Luc Vervaet. De laatst poëzie stop was voor David Slosse en Dirk Van Ponsele in muziekcafé “De Frisse Jongen”.

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-3

Daarna werd afgezakt maar de bibliotheek voor het muzikaal optreden van Michel Goessens en de nieuwjaars-receptie aangeboden door de bibliotheek en de cultuurraad van Melle. Na afloop bieden de bibliotheek en de cultuurraad van Melle samen een receptie aan voor de start van het nieuwe culturele jaar.

DDL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X