Poezi ëweek in Melle

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-2

02/02/2017 – Po ëzieweek in Melle

De bibliotheek van Melle laat de po ëzieweek niet voorbijgaan zonder passende acties. Speciaal voor de gelegenheid illustreerde David Geertsma de ramen van de bib en het gemeentehuis op po ëtische wijze. In de bibliotheek zelf vind je bovendien een gedichtenboom en kan elke bezoeker meeschrijven aan het grote po ëzieweekgedicht.

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-1

Om de po ëzieweek te be ëindigden werd een po ëziewandeling van ongeveer 2 kilometer, uiteraard met de nodige po ëtische stops. Men start de wandeling bij de chiro (Schedering) waar er po ëzie gebracht werd van Koen De Feyter en Christine Scheppens. Tweede stop: Sint- Vincentiusschool; Daniel Lemmens en Isabel Poelman. Derde stop jeugdhuis schorpioen met als po ëzie lezers Herman Naessens. De voorlaatste stop de blokhut: Kristien Van Slycken en Luc Vervaet. De laatst po ëzie stop was voor David Slosse en Dirk Van Ponsele in muziekcaf é “De Frisse Jongen”.

ddl-melle-poezieweek-afsluiter-3

Daarna werd afgezakt maar de bibliotheek voor het muzikaal optreden van Michel Goessens en de nieuwjaars-receptie aangeboden door de bibliotheek en de cultuurraad van Melle. Na afloop bieden de bibliotheek en de cultuurraad van Melle samen een receptie aan voor de start van het nieuwe culturele jaar.

DDL