Ninove, Expressweg N45: Wat gebeurt er met gerooide Bomen?

img_6214

03/01/2017: Ingezonden door Deboscat reclycling.

Begin dit jaar werd er gestart met het rooien van heel wat bomen in het kader van de aanleg van de nieuwe industriezone “Ter Groeninge” langsheen de Expressweg N45 te Ninove.  Alvorens de eerste baksteen kan gelegd worden of de eerste laag beton kan gegoten worden, zullen er nog heel wat voorbereidende werken dienen uitgevoerd te worden.  Het kappen van de bomen wordt gevolgd door het verwijderen van alle stronken. En ook het archeologisch onderzoek zal weldra starten.

x

Alle hout zal optimaal en nuttig worden verwerkt, zelfs de stronken kunnen worden verwerkt tot speciaal biofiltermateriaal en de kleine takken gaan naar de biomassacentrales hier in Belgi ë.  Deze week worden de reeds gerooide bomen, die toch een indrukwekkende stapel voorstellen langsheen de expressweg (zie foto’s in bijlage), klaargemaakt voor de export.

X