Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Lezersbrief: Wegenwerken Kuiterlos, Brakel. Woningen onbereikbaar voor brandweer of ambulance

20170222 - toestand 1IMG_0209.jpg

22/02/2017: Brakel, Kuiterlos.

Mag een straat zomaar langs beide kanten afgesloten worden met graafmachines??? Wat als er iemand medische hulp nodig heeft of er ergens brand is? Een ziekenwagen of brandweerwagen kan hier nergens bij, een grote ramp zou dat zijn. Telkens  ‘s avonds wordt de straat afgesloten. Ik vind dit niet verantwoord.

Met vriendelijke groeten
Vanderstichelen Rita

 

X