Windekekouter Oosterzele: Gezelligheid troef op buurtfeest

ddl-oosterzele-buurt-feest-windekekouter-19

Oosterzele, 28/02/2017: Windekekouter. Gezelligheid troef op buurtfeest

Loods De Neve, Windekekouter Oosterzele, werd voor de tweede maal de gezellige locatie voor het buurtfeest ‘Win- t – Oost’. Het buurtfeest werd een mooi succes. Het werd volop genieten van bubbels, hapjes, dranken, en zelfbereide balletjes in tomatensaus à la Marijke, frietjes en groenten. Een letterlijk en figuurlijk gesmaakt gebeuren. Overheerlijk. Heel verzorgd. Een pluim voor ‘chef’ Marijke Galle. Gezelligheid troef. 

ddl-oosterzele-buurt-feest-windekekouter-18

Het buurtcomité, met Marijke Galle, Rebecca Gerard, Caroline Ongena, Hans De Neve, Peter Lievens en Wim Dujardin, heeft veel moeite gedaan om van de tweede editie van Win – t – Oost een succes te maken. Er hing in de loods De Neve vlug een relaxte sfeer. Mooi initiatief van de ‘magnificent six’ om de bewoners van de Windekekouter samen te brengen. In de bonte mengeling viel ook de aanwezigheid op van jonge kinderen, jong mooi volk. Jong geleerd, oud gedaan. Duidelijk, ook op de tweede editie haakten veel bewoners van de Windekekouter maar al te graag hun karretje aan. De drempels zijn weggevallen. Het comité wil de contacten in de Windekekouter stimuleren. Een prima concept dat de bewoners van de Windekekouter samenbrengt. Marijke, Rebecca, Caroline, Hans, Peter en Wim willen hiermee nog jaren doorgaan.

ddl-oosterzele-buurt-feest-windekekouter-20

Het kan niet anders dat deze mooie traditie wordt verder gezet. De ruime respons deed het comité deugd. Peter Lievens had ook woorden van lof voor de sponsors. De sfeer was prima. Velen bleven lang plakken en het was echt gezellig. Het mag voor de bewoners van de Windekekouter nog een eeuwigheid duren. Het gevoel één grote Windekekouter-familie te zijn. Het comité wil dat iedereen zich thuis voelt in de Windekekouter. Het comité slaagde er ook dit keer in op zijn eigen vlotte manier de bewoners van de Windekekouter warm te maken om naar het buurtfeest af te zakken. De contacten worden gestimuleerd, een concept dat mensen samenbrengt en waar ideeën kunnen uitgewisseld worden. En blijkbaar kunnen de bewoners van de Windekekouter het met elkaar goed vinden.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X