Autonieuws: Porsche sterker en duurder

porsche2

Algemeen, 06/03/2017: Wie het zich kan permitteren en geregeld op de Duitse snelwegen rijdt met bepaalde stroken waar de snelheid niet beperkt is, kan zich beter een Porsche aanschaffen. Op 7 maart worden in Genève de nieuwe wagens van Porsche gelanceerd. De Porsche ¨Panamera Sport Turismo met 5 zitplaatsen komt in 5 verschillende versies beschikbaar waarbij de hoogste versie over een motor beschikt met 550 PK vermogen.  

porsche1

De kostprijs van die wagens begint net onder de 100.000 euro en loopt op tot 150.000 euro. Bijzonderheid als men harder dan 170 km/uur rijdt komt aan het dak een spoiler omhoog om de wagen tegen de weg te drukken. Porsche lanceert ook zijn Panamera Turbo S   Hybrid , die over een totaal vermogen van 680 pk beschikt. Speciaal voor wie veel naar Antwerpen rijdt, met deze wagen mag je mag Antwerpen wel nog binnen.

 

FDS