Wandelen in de rand van Brakel

2972866-872d7b731badb081becfc72d1821df54

Brakel, 09/03/2017: Wandelclub De Randstappers (3432) uit Brakel organiseert op zondag 12 maart haar derde lenteklassieker. Deze prachtige wandelingen loodst, naargelang de afstand die men kiest, de wandelaar onder meer door de dorpskernen van Michelbeke, het geutelingendorp Elst en het kasseidorp Zegelsem.

Wandelaars kunnen kiezen uit 6, 11, 17 of 23 kilometer. Enkel de lus in Michelbeke is toegankelijk voor kinderwagens. Voor de andere afstanden werden duidelijk de paadjes opgezocht langs het Brakels patrimonium en natuurschoon. Zo is er een stuk van het natuurreservaat het Burreken opgenomen en wandelt men door de boomgaard van minister van Staat Herman de Croo (Open VLD).

In het geutelingendorp Elst is het de slotdag van het geutelingenseizoen. Daarnaast mag men de mooie natuur met o.m. de legendarische Haaghoek (kasseienstrook) en de Leberg waar heel wat wielerwedstrijden langs komen niet vergeten. Kortom prachtige wandelingen in de Zwalmstreek en dit in het hart van de Vlaamse Ardennen. Starten kan tussen 7 en 15 uur. Inschrijven in de Vierklaver, Groenstraat 1 in Michelbeke. Deze wandeling kan rekenen op de steun van Toerisme Brakel