Opendeurdag assistentiewoningen vzw De Bron Zottegem

ffff

Zottegem, 10/03/2017: Na meer dan een jaar bouwen, bevinden de assistentiewoningen van vzw De Bron zich momenteel in de afwerkingsfase. In juni zullen de assistentiewoningen openen en zal ook DCO De Bron verhuizen naar deze nieuwbouw. Daarom is er  een opendeurdag op zaterdag 25 maart 2017 tussen 14u en 17u30.  

Alle flats, alsook de nieuwe dienstenchequeonderneming zijn die dag toegankelijk, ook voor mensen met een rolstoel of rollator. Tijdens deze opendeurdag krijgt u een mooi beeld van de indeling van het gebouw en kan u ook de gemeenschappelijke ruimtes (brasserie, patio, zithoek, fitness, wellness, strijkatelier,…) bezoeken.

U kan een rondleiding in en rond het gebouw volgen en u zal de mogelijkheid hebben om — bij een hapje en een drankje — informatie in te winnen over onze dienstverlening, dagprijzen, enz.

Deze opendeurdag is voor iedereen vrij toegankelijk. U hoeft uw aanwezigheid niet te bevestigen. Parkeren kan op de parking van AZ Sint-Elisabeth Zottegem. Er zullen uitrijkaartjes voorzien worden waarmee u de parking gratis kan verlaten. Adres:  Marie Popelinstraat 4-8, zijstraat van de Zuster Angelalaan.