Flamenco Esencial in CC Zoetegem

 

Zottegem, 13/03/2017: Als danseres Irene Álvarez en danser Federico Ordoñez elkaar op het podium ontmoeten is spanning verzekerd. Samen met zangeres Carmen Fernandez en gitarist Alexander Gavilán gaan ze volop voor de essentie van flamenco: het beleven van het moment, de dialoog van zang, dans en gitaar.  

Zonder beroep te doen op een verhaallijn of een uitgestippelde show putten zij uit de traditie van de flamenco en hun eigen inspiratie. Verdriet, vreugde en verlangen worden muziek, worden zichtbaar in de dans en zo tot een gedeelde ervaring van de artiesten en het publiek. Het zijn de meeslepende stem van Carmen Fernandez, het virtuoze gitaarspel van Alexander Gavilán, de spetterende zapateado van Federico Ordoñez en het temperament en de elegantie van Irene Álvarez die vonk doet overslaan.

Een garantie voor een heerlijke Flamenco-avond!

Op donderdag 23 maart ’17, 20 uur in CC Zoetegem.

Tickets kosten €14 en kan je kopen via www.cczoetegem.be of aan de UITbalie (uitbalie@zottegem.be, 09 364 69 33)