SONY DSC

Fietsersbond Herzele applaudisseert voor de fietser

SONY DSC

Herzele, 21/03/2017: Om de fietsers van Herzele een hart onder de riem te steken trotseerden de leden van de fietsersbondherzele.be ’s ochtends de koude noorderwind aan het station en het Sint-Paulusinstituut. Met een daverend applaus wil de fietsersbond op de eerste lentedag alle fietsers feliciteren en aanmoedigen om met de fiets naar school en naar het werk te fietsen. De applausdag is een jaarlijks initiatief van de VLaamse fietsersbond waaraan 132 lokale applausteams in gans Vlaanderen deelnemen. De fietsersbond wil in Herzele op drie fronten werken en iedereen die zin heeft om mee te doen in een of meerdere ervan is welkom. De drie actiepunten zijn positieve (ludieke) acties, positief meewerken aan een gemeentelijk fietsbeleid en aanmoedigen om meer te fietsen in Herzele. We zijn een positieve open vereniging waaraan iedereen naar eigen believen kan deelnemen zonder enige verwachting vanuit de vereniging. Je hoeft zelfs geen lid te zijn of te worden, zegt Pol Kellens, voortrekker van de bond. Iedereen wordt uitgenodigd naar alle vergaderingen en krijgt ook alle verslagen en informatie. Alle informatie staat trouwens op onze website : www.fietsersbondherzele.be