Boembekemolen zondag terug open

2014-05-18_boembekemolen_open

Brakel, Zottegem, Zwalm, 30/03/2017: Natuurpunt Zwalmvallei laat weten dat vanaf zondag 2 april de deuren van (het terras van) de Boembekemolen opnieuw geopend zullen zijn. Iedereen is er welkom, elke zondag van 14u00 tot 18u00. “Met de molen wil Natuurpunt Zwalmvallei het verhaal brengen van de omgeving van de molen, de natuur en het landschap, groene energie en bio-ecologisch bouwen. Het Mijnwerkerspad, op een steenworp van de molen, doet dienst als toegang tot het omliggend natuurgebied, de Zwalmvallei. Vanuit de molen vertrekken een paar uitgestippelde routes; vraag er naar!”

“Om jullie nog meer van de omgeving te laten genieten gaan we elke laatste zondag van de maanden waarbinnen de molen geopend is, vanuit de molen op zoek naar mooie plekjes en dingen. De eerste Boembekewandeling gaat door op zondag 30 april, met start om 14u00: dan gaan we op zoek naar voorjaarsbloeiers.”

contact: An De Schrijver