Jenne De Potter snelste burgemeester van Vlaamse Ardennen

1-IMG_9668-001

Geraardsbergen, Zottegem, 30/03/2017: Radio 2 Oost-Vlaanderen organiseerde vanmorgen een wedstrijd waarbij de burgemeesters van de steden/gemeenten die zondag het decor zijn van de Ronde van Vlaanderen het tegen elkaar moesten opnemen op de Muur van Geraardsbergen. De burgemeester van Zottegem Jenne De Potter toonde zich de snelste van het pak. 

Check deze video van Radio 2 Oost-Vlaanderen voor het wedstrijdverslag. De aankomst van Jenne is te zien vanaf minuut 23.40. Morgen is het de beurt aan VRT-journalist Ruben Van Gucht om de Muur op te rijden. Lees het volledige verslag van de wedstrijd op De Beiaard online.

Naamloos-1

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X