Sint-Barbaracollege: Paaseierenzoektocht

_Paaseierenzoektocht_2017_(27).jpg

Zottegem, 02/04/2017:  Op zaterdagmorgen 1 april was het verzamelen geblazen voor de jaarlijkse paaseierenzoektocht in de H.-Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege. Heelwat peuters kwamen met hun ouders opdagen. Ouders van nieuwe leerlingen maakten kennis met de uitgebreide infrastructuur van de school. Veel aandacht ging uiteraard naar de nieuwbouw waarbij met belangstelling werd uitgekeken naar de inrichting voor de jongste kleuters. En die is niet mis: een activiteitenruimte, een nursingroom, een overdekte speelplaats, opvang,… kortom allerlei faciliteiten voor het jonge volkje dat vanaf 1 september welkom is!


Het werd een gezellig treffen waarbij onze peuters een centrale rol kregen. Nadat juf Martine de paashaas en de vele konijntjes en kippen had voorgesteld ging het jonge volkje gewapend met zak of mand op zoek naar de gegeerde paaseitjes op de terreinen van de school. Dit initiatief van het oudercomit é o.l.v. Vincent Latr ée, werd afgesloten met een gezellig samenzijn in de feestelijke eetzaal van de school. Onze leerkrachten en vele ouders zorgden voor een paasbeste sfeer!’