Paaseieren rapen in Landskouter voor goed doel.

DDL landskouter paaseieren rapen voor goed doel (3)

Landskouter, 02/04/2017, persbericht: Wil je op zaterdag 15 april je kinderen een leuke dag aanbieden, dan ben je vanaf 15 u van harte welkom bij Daniël De Bruycker, Rooberg 2 in Landskouter. De legendarische keizer carnaval en champetter van de Landskouterse Ploegfeesten pakt in Landskouter alweer uit met een heuse paashappening.  Op Paaszaterdag, 15 april, zullen er in Landskouter dankzij Daniël De Bruycker en zijn gemotiveerde medewerkers een massa paaseieren te rapen zijn. 

Om 16 u kunnen de kinderen  in gezelschap van de paashaas op zoek naar de paaseieren. Uiteraard is er voor een natje en een droogje gezorgd. Er zijn pannenkoeken te smullen en je kan ook de dorst lessen tegen democratische prijzen. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel. Het DVC H . Hart, instelling voor personen met een psychische en/of  fysische handicap  in Bachte-Maria-Leerne zal de centen goed kunnen gebruiken. Wie er de vorig jaren bij was, weet dat de kinderen dolle pret beleven aan de paaseierenraap. ‘Omdat in het leven niet alles glamour en glitter is’, zet Daniël De Bruycker,  geruggensteund door een enthousiast team, zich in voor het goede doel. Een hartverwarmend initiatief. Interesse? Om organisatorische redenen wordt gevraagd in te schrijven bij Daniël De Bruycker op het nummer 09  / 362 56 10 of via wim@de-vis.be                                                                                                                                                                Reporter 17, foto’s DDL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X