Leerlingen bouwen amfitheater

amfitheather_DSC0023

Oosterzele, 04/04/2017: Op zaterdag 1 april om 9 u gingen in de Leefschool Oosterzele de bouwwerken van het amfitheater van start. Een massa ouders, kinderen en personeelsleden waren aanwezig en staken met veel enthousiasme de handen uit de mouwen bij het bouwen van het amfitheater. Directrice Martine Vande Moortsele zag dat het goed was, er waren veel helpende handen op de eerste steenlegging. Het is de bedoeling dat het amfitheater gebruikt wordt om forum (bijeenkomst met de ganse school) te houden op vrijdagnamiddag of om een eindproduct van een project aan elkaar voor te stellen.

Tijdens de speeltijden kunnen de kinderen er eveneens gebruik van maken om toneeltjes of dansjes op te voeren. Er zullen in totaal 200 toeschouwers kunnen plaats nemen. Er werd ook een tijdscapsule ingebouwd. Daarin konden alle huidige kinderen en personeelsleden hun toekomstwens noteren.

Op zaterdag 10 juni op het Leefschoolfeest zal het amfitheater ingehuldigd worden   (Reporter 17)