Markante winkelroute in Scheldewindeke

111

Scheldewindeke, 21/04/2017: Op woensdagavond 3 mei organiseert Markant Oosterzele de tweede Markante winkelroute. De ‘Magnificent Seven’ van Markant Oosterzele hebben opnieuw een prachtige Markante winkelroute samengesteld. De tweede editie vindt plaats in Scheldewindeke.

Vijf Markante zakenvrouwen, Carine Demeyer, V éronique Coens, Axelle Meert, Marleen De Boitselier en Rita Lust gaan je graag verwelkomen én verwennen op de exclusieve opendeuravond. Iedere zaak wordt twintig minuten bezocht. Carine, V éronique, Axelle, Marleen en Rita, gedreven door hun zaak, brengen hun verhaal achter hun passie. Zeg maar, reality — tv, in ‘t echt.

De dames verwennen jullie elk op hun manier (gratis staaltje, knabbeltje, demonstratie, tips…).Wie elke zaak bezoekt, maakt kans om een leuke prijs te winnen, van de verschillende zaken én van Markant Oosterzele. Om 18 u 30 wordt gestart bij Marleen De Boitselier ‘Bloemen en boeketten De Keyster (Gaversesteenweg 67). Na dit bezoek rijdt men naar het Marktplein. Vandaar uit wandelt   men naar de zaak van Carine Demeyer ‘t Zoeteke, V éronique Coens (Made by Vero), en Axelle Meert (Tr ésors d’Axelle). De avond wordt afgesloten bij Rita Lust, ‘Atelier KreArta’ (Hettingen 7).

Graag inschrijven voor 26 april bij blondeel.bombeke@telenet.be of 09/3629428   én  door overschrijving van 6 euro op rekening Markant Oosterzele BE93 8804 4487 3167. Breng alvast een bezoekje aan de vijf zaken op www.bloemendekeyster.be; www.hetzoeteke.be; www.tresorsdaxelle.be;   www.krearta.be;   www.facebook.com/pages/Made-by-Vero. (Reporter 17)