Toeristische tip: Breskens in Zeeland

13Breskens 18.04.17:  Net over de grens met ons land ligt het klein havenstadje Breskens. Het stadje heeft een vriendelijke uitstraling en je bent als dagtoerist, zeker niet de enige Vlaming in Breskens. (HDK, Foto’s LAMP)Zee en strand en de haven, zijn dichtbij en daar moet je toch eens een frisse neus opsteken. Je kunt er prachtige  foto’s maken van mooie vergezichten. Fotograaf L.A.M.P maakte voor De Beiaard enkele vergezichten vanop het strand.

1.4

Een tip voor deze zomer: op 4 en 5 en 6 augustus 2017 vinden in Breskens, de vislerijfeesten plaats met tal van leuke attracties, een week-end om af te zakken naar Breskens of juist niet…

12

De VV Breskens biedt op zijn website heel wat informatie:

https://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/zeeuws-vlaanderen/evenementen-breskens

Geniet van een leuke dag in Breskens.

1.5

X