Maak je eigen microscoop met Makers Club

image001

Geraardsbergen, 22/04/2017: Kinderen tussen 9 en 13 jaar oud én met interesse voor wetenschap en techniek kunnen zich inschrijven voor de Makers Club sessie ‘Maak je eigen microscoop’, van Astertechnics vzw. (PDV)

Wat

“De wereld is een fascinerende plek, dichtbij verbaast ze soms nog meer”, aldus de organisatie. “Met het lensje van een laserpointer, een aangepast statief maken en enkele basisregels van de optica schakelen we de camera van een smartphone in als microscoop. Na afloop krijgt iedere deelnemer zijn microscoop mee naar huis.”

Praktisch

Data: woensdag 26/04/2017

Uren: van 13u00 tot 16u00

Kostprijs: 30,00/kind (materiaal, koek en drankje inbegrepen)

Maximum 14 deelnemers.

 

Plaats: Diebeke 21 (Industriezone Schendelbeke) te Geraardsbergen