Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

GO! campus Herzele verwelkomde massa bezoekers tijdens geslaagde opendeurdag

atheneum herzele opendeur 2017 DSCN1232.JPG

Herzele, 26/04/2017 – Het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline gooiden op zaterdag 22 april hun deuren open.  De talrijke geïnteresseerden werden verrast met opvallende infostands, fascinerende demonstraties en boeiende workshops waarbij het thema ‘Dromen, Durven en Doen’ steeds centraal stond.  

atheneum herzele

De bezoekers gingen aan de slag met graffiti, ontdekten hun danstalent, kregen initiatiesportlessen in judo, karate, ping pong,…

De campus bruiste van de energie met heel wat doe-activiteiten voor de jongsten zoals nestkastjes bouwen, zeepbakjes maken uit natuursteen of bibberbotjes knutselen.

De nieuwe didactische aanpak van de KAZ-klas en van het Atheneum Herzele, waarbij individuele leertrajecten per leerling en co-teaching centraal staan, lokte een massa geïnteresseerden en leidde tot een overdonderd aantal inschrijvingen.

Wie zijn/haar zoon of dochter alsnog wil inschrijven kan de school steeds telefonisch contacteren om een afspraak vast te leggen of kan terecht op de infoavond voor leerlingen die instromen in het tweede tot en met het zevende jaar op dinsdag 2 mei om 19u.

X