In april lazen 62.000 mensen ruim een kwart miljoen berichten op De Beiaard

De Beiaard, 02/05/2017 – De wittebroodsweken zijn voorbij. De initi ële nieuwsgierigheid is grotendeels achter de rug. Nu hang het af van de inhoud. Daar zorgen reporters, columnisten en (beeld-)verslaggevers voor. Ook u kan meewerken. M éér dan 62.000 bezoekers bezochten afgelopen maand ruim een kwart miljoen pagina’s. Wat brengt de toekomst? … lees verder:  

Sinds het begin, op 6 januari 2017, bekeken meer dan 224.000 mensen 867.000 berichten.
Ondertussen beschikt de krant over een archief dat u, op de grootscherm versie (pc), kan doorzoeken. U vindt daarvoor een zoekbalk, bovenaan rechts in beeld. Via een tabletcomputer krijgt u een speciaal aangepaste versie van de krant, ideaal voor wie liever (eenvoudiger) met een aanraakscherm werkt. En heeft u goeie ogen, dan leest u de krant even gemakkelijk op de smartphone zodat u ook onderweg op de hoogte blijft via www.debeiaard.com of www.nuus.be .

En? Is het dàt nu? Blijft het hier bij? Absoluut niet. Achter de schermen wordt volop gewerkt aan de toekomst. Ondertussen maakt dit digitale krantje duidelijk dat de geschiedenis van regionale berichtgeving verder gaat, toch in de Vlaamse Ardennen.

De Beiaard bericht zonder onderbreking, vandaag vooruit gestuwd door vrijwilligers, geleid door journalist Pieter De Valkenaere.

En morgen? Dat lees u allemaal in De Beiaard.