Achiel en Mathilde vieren hun briljanten bruiloft

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (5).jpg

Merelbeke, 04/05/2017. Op dinsdag 25 april werden Van De Velde Achiel en De Clercq Mathilde ontvangen in de raadzaal te Merelbeke naar aanleiding van hun 65ste huwelijksverjaardag.  De Velde Achiel (89) en De Clercq Mathilde (85) huwden op 23 april te Merelbeke en hebben een zoon Franky en drie achterkleinkinderen. (DDL) 

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (6)

Achiel werkte als arbeider bij Fabelta en tussendoor was hij houtbewerker. In de vrije uren was Achiel aangesloten bij de vissersclub “t’ Stekelingske” in de buurt. Ook tuinieren gaf hem veel voldoening. Mathilde was huisvrouw, maar werkte eerst als arbeidster bij Sidac en daarna volgde ze een redderscursus en zo belandde ze als badmeester/redster bij het Merelbeekse zwembad. (DDL)

DDL merelbeke Van De Velde Achiel – De Clercq Mathilde (7)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X