Kleuterschool Grotenberge eert alle mama’s

grotenberge school moederdag

Grotenberge, 16/05/2017, ingezonden –  De voorbije week werden in alle kleuterklassen van de vrije basisschool Grotenberge de mama’s uitgenodigd naar aanleiding van moederdag. In het speelhuis bij onze allerkleinste peuters stond een fotostudio klaar om de mama’s met hun oogappel te fotograferen.  

grotenberge school moederdag2

In de eerste kleuterklas konden de mama’s zelf kiezen welke activiteit ze samen deden met de kleuters van de klas, zo waren er mama’s die nagels lakten, parels rijgden, gezelschapsspelletjes speelden, viool speelden, schminkten, naaiden en lekker kookten. In de tweede kleuterklas konden de mama’s zich laten verwennen met een gelaatsverzorging, massage en pedicure.

grotenberge school moederdag4

In de derde kleuterklas werden de mama’s uitgenodigd om hun kleuters te komen bewonderen op de catwalk. Ze brachten een spetterende modeshow! Zo zie je maar dat ze in Grotenberge nog steeds alle mama’s eren, van alle culturen…

grotenberge school moederdag3