Oosterzeelse wandelclub organiseert 30ste Lentetocht in Sint-Lievens-Houtem

DDL oosterzele Wandelclub L v R ‘Beschermde tocht_ in Sint-Lievens-Houtem (3)

Oosterzele, 18/05/2017 –  Op zondag 21 mei organiseert de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw haar dertigste Lentetocht in Sint-Lievens-Houtem.  (R 17, foto’s DDL)

DDL oosterzele Wandelclub L v R ‘Beschermde tocht_ in Sint-Lievens-Houtem (2)

Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zondag 21 mei naar de ‘beschermde’ tocht in Sint-Lievens-Houtem. We doen graag de Oosterzeelse wandelclub nog maar eens alle eer aan. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in het Parochiecentrum Sint-Micha ël, Kloosterstraat Sint-Lievenshoutem. Tussen 7 u en 15 u mag je het parcours op eigen tempo afleggen. De Oosterzeelse wandelclub heet je van harte welkom.

DDL oosterzele Wandelclub L v R ‘Beschermde tocht_ in Sint-Lievens-Houtem (4)

Een ding is zeker, Sint-Lievens-Houtem heeft alles in huis om je een heerlijke wandeling in de natuur te bezorgen. Altijd weer ontdekken. De 6, 10, 14, 18, 21, 24   of 30 km lange wandeltocht biedt heel wat mogelijkheden. Aan u de keuze. Nieuwe horizonten verschijnen. Kom genieten van het landelijk karakter aan de poort van de Vlaamse Ardennen. Liefhebbers van cultuur en natuur komen volop aan hun trekken. De tocht trekt doorheen   Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Oombergen, Espenhoek, Oombergenbos, Bockstaele, Kottem, Houtembos, Balei, Sint-Lievenskapel, Hoekske. Vele sites herbergen onverwachte schoonheid.

DDL oosterzele Wandelclub L v R ‘Beschermde tocht_ in Sint-Lievens-Houtem (1)

Wie een mooie trip op het oog heeft, is met de 30 ste Lentetocht in Sint-Lievens-Houtem aan het juiste adres. Het licht golvend landschap biedt tal van mogelijkheden om een wisselende en boeiende wandeling te maken. Bewonder de mooie landschappen en de vele panorama’s. Uiteraard wenkt na de tocht ook het verpozende Parochiecentrum Sint-Micha ël, Kloosterstraat Sint-Lievens-Houtem. Je kan er ook genieten van een heerlijke barbecue. Welkom op de 30 ste Lentetocht in Sint-Lievens-Houtem. Het maakt niet uit of je nu een gelegenheidswandelaar bent of een gedreven wandelfanaat. Meer info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.

Reporter 17, foto’s DDL