Godveerdegem: Fiets- en wandeltocht Picarrencomit é

PDV_Picarren 4.JPG

Zottegem, 23/05/2017 – Op maandag 5 juni, pinkstermaandag, staat steevast de lentefietstocht (30 km) van het picarrencomit é geprogrammeerd. Daarnaast stippelde de organisatie voor deze editie ook een wandeltocht (7 of 12 km) uit. Vertrekpunt is van oudsher het Ontmoetingscentrum van Godveerdegem.  

PDV_Picarren 5

“Zowat halverwege is een oponthoud ingelast om de stramme spieren wat soelaas te gunnen of de dorstige kelen even te smeren”, legt Luc Solom é van het picarrencomit é uit. “Na de fietstocht serveren we in het Ontmoetingscentrum een gezellig samenzijn met een broodje breydelspek om op verhaal te komen of op te scheppen over de tentoongespreide exploten. Voor de jeugdigen onder ons is een heus kinderdorp voorzien.”

PDV_Picarren 1

Voor meer info kun je terecht bij de bestuursleden van het comit é of op de website www.picarrencomite.be.

picarren FlyerFietstocht2017

 

X