Oosterzeelse Feesten: veel goede muziek en nog gratis ook!

DDL oosterzele sinksenkermis jpg (1)

Oosterzele, 21/05/2017 – Steengoede bands, zangers, zangeressen, attracties, sport, vuurwerk, markten, honderden vaten bier, braadworsten, frieten, oliebollen, dansen en zich amuseren, dat is in een notendop de succesformule van de Oosterzeelse Feesten. Wanneer? Vanaf vrijdag 2 juni tot en met woensdag 9 juni! (Reporter 17, foto’s DDL)

Noteer alvast: voorzitter Wim Magerman, schepen van feestelijkheden Jean Marie De Groote en het voltallig bestuur van het Sinksencomit é zijn klaar om je vanaf vrijdag 2 juni tot en met woensdag 9 juni een spetterende Sinksenkermis 2017 aan te bieden. (R 17).

DDL oosterzele sinksenkermis jpg (2)

Ook op de editie 2017 kunnen de muziek- en dansliefhebbers dagen na mekaar uit de bol gaan. Wie er de voorbije jaren bij was, zal maar al te graag opnieuw bij de zinderende optredens en fuiven zijn. Veel goede muziek en nog gratis ook. We geven je tips voor hemelse muziek.

DDL oosterzele sinksenkermis jpg (3)

Vrijdag 2 juni: Dinner en Dance met DJ Galago (Taverne Evora, vanaf 19 u), Nineties Party (Taverne ‘t Molenhof, 21 u).

Zaterdag 3 juni: Concert Koninklijke Harmonie Con Animo en instaporkest (Feesttent, Dorp, 18 u 30), openingsfuif met DJ Jo Van Artevelde (feesttent, Dorp, 21 u 30), Disco Playlist by DJ Galago (Taverne Evora, 22 u).

Zondag 4 juni: Rondgang streetband ‘De Toape Geraapte Mobiel’ (Dorp, vanaf 17 u 15), Vrij zangpodium met Marcoff (Groot podium, Dorp, vanaf 18 u), Coverband ‘De Toape Geraapte (Groot podium, 20 u), Quitny (taverne Evora, Windekekouter, 20 u), Coverbands en afterparty (KSA lokaal, Achterdries, 20 u), Discobar (The Pub, Dorp, 20 u 30), 90’s Party met DJ Christophe (Taverne Evora, 22 u), La Cuenta (Groot podium, vanaf 22 u 30 tot 1 u).

Maandag 5 juni: 2 Play Live (kermisreceptie feesttent Con Animo, vanaf 11 u), ‘Vlaamsche Schlageravond met DJ Bibi (taverne ‘t Molenhof, 18 u, surprise act (20 u), Kurt Burgelman (Bieze Baaze) en ambiance met DJ (podium aan The Pub, vanaf 19 u 30), Ups —and – Downs (Taverne Evora, 19 u 30), Travestieshow Madame Zaza (terras Taverne Evora, 21 u), Afterparty DJ Galago (taverne Evora, 23 u 30).

Dinsdag 6 juni: Schlagerzangers Marc Tompson en Marcoff (Groot podium, vanaf 18 u), Rondgang De Gitsy Streetband tijdens de avondmarkt (vanaf 18 u 30), Kevin Kenzo (imitator Andr é Hazes) en Djuna (imitator Jettie Palletie) op Groot podium (19 u 30), fuif (The Pub, 20 u), Kick-out party met DJ Galago (Taverne Evora, 21 u), De Toape Geraapte (groot podium, 21 u 30).

Reporter 17, foto’s DDL

X